Didének a létezésről
Hol van a tegnapi álom,
mindig a holnap a vágya,
közte feszűlök az ágyon,
izzad a paplan, a párna.
Nincs aki keljen, öltözne,
álom és vágy szedi széjjel –
hol vagyok – ha vagyok – kérdem.
Nincs meg a van, ami volt már –
sem nem a lesz, ami ellett –
megvan a múlt, a jövő már,
de nincs meg a van, ami szerte.
Megvan a semmi, de nincs: van.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-11-20 23:25:38
Utolsó módosítás ideje: 2012-11-20 23:25:38