mit tegyen olyankor
az ember
ha észreveszi
már senkinek
nem kell
szava nem gyújt
tere nem vonz
s ha simogat
arrébbhúzódásra késztet
másokat
ebben az esetben
azt tanácsolhatom
csak nyugalom
tegye pulzusára
ujjait
érezze dobbanásait
számoljon szíve
szép ütemére
lassan visszafele
ha vét
kezdje újból
mindig komolyabban
egy kicsit