A szerdák csütörtökig péntek
csak, ha látszólag
kedves vagy
még ha az árnyoldal
ketrecharc
még ezt sem
veszitek észre
éljenek
a lelki szegények
ha a sorokat
te nem érted
akkor a nyomomba
te nem érhetsz
liberalizmus perverz
hajlamokat táplál
isten alig tud erre
jobb választ a vártnál
ezeket a sorokat írom
a démonaimmal kalákába
ezeket a sorokat vetem
a termékeny papírra mint palántákat
kilépek magamnak
egy távolságot
és kilépek egy irányba
ami nem létezik vándorláskor
mindennek megvan az ára,
de kérdés, hogy kérik-e
minden tettnek megvan a súlya
de kérdés, hogy mérik-e
mindennek megvan a látszata,
de kérdés, hogy nézhetik-e
mindenki meg- van, vagy átbaszva,
de kérdés, hogy élvezik-e
ha az eszmék megbuknak
minden gát átszakad
vajon érted, amit beszélsz
s a nézetednek van-e látszata
szemétdomb
szeméttenger
az egyiken elég sok
a másik elnéptelenedett
egy csillag épp
pislog a tejúton
amin a göncölszekér
kínosan elburkol
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-11-05 00:48:44
Utolsó módosítás ideje: 2012-11-05 00:51:38