titok (jav.)
ma felhívtál,
örültél.
én sírtam,
istenem!
nyáron nevetve mondtad,
szív alakú nyomot hagyott
a feneked a homokban.
velünk ringott a kanapé.
ha festő lennék, most
két orrot festenék neked.
tudom: reggel már nincs idő,
szemfestés helyett a hasad nézegeted.
még lapos. oldalt állsz a tükör előtt,
bosszankodsz, miért nem nő.
mellbimbóidat összenyomod,
fáj, de egy csepp tejnedv igazol.
lepisiled a kezed, amikor a tesztet,
és másnap az orvosét majdnem.
versenyt futok én is az idővel.
az érmen majd ez áll: I. nagymama.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-10-20 19:15:45
Utolsó módosítás ideje: 2012-10-21 07:38:24