Égi fény
Mikor a várakozásnak,csendnek vége ,
s az emberek szeretnek,a haragot félretéve,
a szívek hárfáján dicséret és kegyelem,
én is összefonom hálával két kezem,
Szívemet betölti az öröm,
és dal hirdeti számon,íme jön,
Advent után,mikor véget ér a csend,
s az ajkakon hálaének zeng,
Mennyei fény jelzi jöttödet,
hirdeti áradón, ím megérkezett.
Mikor a viszály a semmibe vész,
mindenkinek jut a szeretetből rész,
mikor máglyaként éled szívekben a hit,
és az égi jel, csendességre int,
mikor kondulnak a szív harangjai,
és a bánatnak nincsenek nyomai,
szikrázó égi fény jelzi jöttödet,
hirdeti örömmel,ím megérkezett.
Karácsony éjjelén,a földön béke honol,
a világra Isten lelke védelmezőn borul,
mikor kigyúl a szívekben,az Úrnak fényessége,
és átjárja lelkünket a mennynek békessége,
mikor az égbolton,fénylő csillag ragyog,
mi életed reménye,azt ma megkaphatod.
Mennyei kórus zengi a hálaéneket,
Ím Megváltónk,kegyelmünk, megérkezett.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-09-27 22:12:18
Utolsó módosítás ideje: 2012-09-27 22:12:18