Az élet álom
Az óriási kivetítőn
ahol lépni is megtanulsz,
vibrál a fény, a minta chipje,
szellemkép ez még: hasonulsz.
Az áramkör parancsa várja
a színrelépőt, meglehet,
megrezzentél, de színjáték ez,
a szereplők idegenek.
A kavalkádban hol a forrpont?
az indítógomb nyikorog,
egy óriási totálképben
hol a helyed, majd megtudod.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: Kutatás (, 2004)
Kiadó: Fekete Sas