Mint egy birka a karámban,
bámulok a kurva világra.
Átkot szórok minden alkoholistára,
trónját féltő modern királynőkre,
Hamupipőke ruhás szajhákra.
Kiszívta vérem a sok elkurvult vers is.
Elfáradtam unom az egészet,
már tombolni sincs erőm.
Büszkeségem elmosta az eső,
várom, hogy kivégezzen az elmúló idő.