zongoraverseny
hangszórókból lágyan szól az ebony & ivory
láthatók a virtuózok túlsúlyt visel némelyik
kézre álló sárga sapkát melynek neve handy cap
benevezett zongorákat megjáratják egy kicsit
utolsókat simítanak rajtuk még a trénerek
harminc fokkal meghúznak egy hamis fiszt az egyiken
tizenöttel letekernek másiknál egy basszus gét
tolongás a pénztáraknál első futam startra kész
tétre helyre befutóra titkos tippek hallhatók
bukmékerek kézjelekkel opuszinfót váltanak
idős úr a pénztárnál egy kamaszlánynak udvarol
szerencsénk lesz bökj a névre dől a pénz ha szűz a kéz
cérnakesztyűt húz a lányka szende arcán bájmosoly
nem olcsó de jó mulatság tőkések a résztvevők
stabilabb a páncéltőkés a fatőkés könnyedebb
a rajtgépből kirepülnek overture a favorit
két zsoké az egyenesben pedálozza hangszerét
a sorrendet másnap reggel megírja a partiturf
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-08-29 11:25:50
Utolsó módosítás ideje: 2012-08-29 11:25:50