szuperlány
egyszer sem vagyok mégis látnak
egyszer sem jövök mégis várnak
fotóshopban készre vágnak
én vagyok a szuperlány
elvarázsollak
van szuperszex és szuperláng
felszámolhatatlan
én vagyok a szuperlány
megvédelek
nem kell többé szupervár
sem szuperfegyver
vannak emberek akik élnek
mégsem
lélegeznek
vannak emberek
akiket megsebeznek
s nem véreznek
szuperbojnak szuperlány kell
szállj a földre s legyél ember
vagy megtanulok repülni
csak döntsük már el
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-08-21 02:23:29
Utolsó módosítás ideje: 2012-08-21 02:23:29