Egy kapcsolat margójára
Reggel a hátad ívét láttam meg először.
(Ilyenek lehettek a görög istenek.)
Eszembe jutott az este, mikor tízcentis
sarkakon ellejtettem előtted ruha nélkül,
s te azt mondtad, eszméletlenül szép vagyok.
Bennem volt már pár pohárral (szülinapon ez jár nekem),
ezért nem a kellő távolságtartással
kezeltem ezt a mondatot.
Egy másik nő sétált ki
belőlem, s megölelt egy másik férfit,
csak úgy egyszerűen és szabadon.
A kellő (vagy nem kellő) távolságtartást
figyelmen kívül hagyva.
Reggel (a szétdobált ruhák látványa után)
a hátad ívét láttam meg először,
s tovább pergett a fejemben a film,
hogy egy másik férfi és egy másik nő
megölelik egymást szépen és szabadon
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-08-19 13:45:57
Utolsó módosítás ideje: 2012-08-19 13:45:57