Bellmer (javított)
Csak a jó baba nem magyaráz.
Agya láz-
beteg és didereg,
süt a hártya.
A mélybeli-mennybeli
láng sugarába
Tekint szeme
és hunyorít.
Haja lobban, a
lágy burok is.
Betolulnak a titkok a testbe
(Ami volt, ami lesz,libabőrös)
Az az arc, az a szem ha kileste
(Buja combjai közt is - az ördög)
- Szerelem szavait sziszegi -
Noha lesz nyugalom, de neki?
Szakadoznak a szirmok, igen
Üde végzete perceiben.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-08-15 21:57:50
Utolsó módosítás ideje: 2012-10-02 12:04:05