A versben újrafogansz.
Ismét rajtad a burok
Amelyen áttörsz
Amelyet áttörni kényszerülsz.
Egy számodra otthonos
világ- vagy valóság-lenyomat
A támpontok törékeny rendszere
vagy halmaza
vagy tája
Viszonylagossá lesz
vagy annak tetszik.
Magába hull
és
áradva növekszik.