A csókról
Nekem a csók az egy legenda.
Legalábbis a szám legendákat szól arról a helyről.
Más olyat rendszeresen kap,
Amik az anyjuk csecsén kortyoltak a tejből.
Túlbecsülöm szerepét annak,
Ami egy evolúciós baklövés,
Hogy szánk mellett megjelenik egy harmat,
Miközben tart a lélegeztetés.
S ha oldalt váltunk észrevesszük,
Hogy a legszebb illatok az orrból származnak.
Ha az orcát be nem lélegezzük,
Amit kifújsz, abból kerül agyunkba az áramlat.
Ha követjük a ritmust, csak
Egyikünk részesül az illatos üzenetben,
És annyira felizgulhat,
Hogy mind a két füle rebben.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-08-13 00:41:23
Utolsó módosítás ideje: 2012-08-13 00:41:23