Szólt
- Én úgy éltem, mint minden mintapolgár, és megdolgoztam kenyerem javát. Mért kárhoztatsz pokolra mégis, mondd?
Bár lehettem volna kéjgyilkos, saját magát imádó hitszegő, ki ágál a törvény ellen, s máson tapos át, betartottam mindent, mégis becsaptál, hiába súgnak értem fiaim imát.
- Mert létrehoztam másomat, a tükröt, hogy megtaláljam létem ősokát. Megoldását vártam, talán egy trükköt, és mit hallok? Csak nyűgös vinnyogást!
Mind vért reméltek, aranyat, ezüstöt, poklomban majd eggyé ötvöződtök.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-08-04 23:07:03
Utolsó módosítás ideje: 2012-08-04 23:08:33