Kezemben toll van
Tombol a hőség, vörössé válok,
akár az amuri partizánok,
sok az ellenség, kevés a fegyver,
győzni kell, ha csak egyetlenegyszer,
kezemben toll van, papír előttem,
ott az ellenség, és mégse lőttem,
mert embert lehet csak célba venni,
gyűlölni mindig, soha szeretni,
esetlen vagyok én az öléshez,
kíváncsi ember, ki visszakérdez,
élni akarok még, okosodni,
inkább szerelmes szívként dobogni,
mert vékony az ingem, átszivárog
rajta a vér, ha csatába járok,
nem jártam, nem járhatok sohasem,
ne láthassanak foltot ingemen!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-07-23 04:48:31
Utolsó módosítás ideje: 2012-07-23 04:48:31