K i s f i a m
Hűvös hajnal, jóleső nyugalom
az ablakból nézve a csendet,
cigarettám füstjével rajzolom
gondolatom, valami szépet
keresek a panelek közé bújt
apró park fáival övezett
sablon játszótér hintái között
és megfognám apró kis kezed,
mert a lendület viszi mosolyod
fel-le, aztán bátran nevetsz rám:
- látod? Most fel, az égig szállok,
ugye ügyes fiú vagyok apám?
A rozsda rég felfalta a hintát,
helyén talán ma már beton nőtt,
keresem egy gyermek mosolyát,
de az idő rá már fátylat szőtt.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-07-05 10:56:41
Utolsó módosítás ideje: 2012-07-05 12:14:38