Egy szép metafora kellene
Két napja szakad az eső, felhőből függönyt húz az éjszaka. Árnyékok lógnak a falon, fülledtségtől terhes a szoba. Magányban teremt a képzelet.Hogy mit mondasz, nem olyan fontos, de hogy hogyan? Néhány jelző hiányzik, kitöltené a teret, ami úgy a miénk, hogy sohasem volt az.. Egy szép metafora kellene, nem töltelékszavak. Felhőkből kilép a Hold. Édes az én Uram.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-06-27 10:27:30
Utolsó módosítás ideje: 2012-06-27 10:27:30