új
ez egy nyersanyag
új
aminél újabb nem lehet
mert az is csak
nyersanyag
nincs meg benne
a késztermékek nagyképűsége
a meg vagyok teremtve gőgje
ez bevallja
minden mi a földön
fölött
vagy alatt
nyersanyag
amit az idő próbál
egy darabig
aztán úgy hagy
mert elszégyelli magát
és késznek nyilvánít
mi meg csodáljuk
Isten remekét
pedig alig van köze hozzá
és hozzánk is
mert nyersanyagok vagyunk
folyvást remény
és miközben
Neki hagyunk egérutat
magunk bújunk át rajta
de még ott és akkor is
nyersanyag vagyunk
lelkünk feldolgozva
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-06-23 00:00:56
Utolsó módosítás ideje: 2012-06-23 00:00:56