Wannsee
Egyszer voltam K.
Egyszer vagyok K.
Életlen számban vér
Megfagyott víz.
Koponya-csapszék,
verítékharangok.
Változat:
Egyszer voltam K.
Egyszer vagyok K.
Kettészelt számban vér
Megfagyott víz.
Koponya-csapszék:
verítékharangok.
----------------------------
Einmal war ich K.
Einmal bin ich K.
In meinem Mund
erfriert langsam
der Speichel.
Ein Schädel sickert:
Schweiß - schimmernde Tropfen.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-06-21 13:30:37
Utolsó módosítás ideje: 2012-06-21 13:49:43