nem szavak
te is félsz
tudom mi történt
még nincsenek szavaim
anélkül értem
kiabálsz ordítasz
szíved szökni készül
szádon át
csurom vér vagy
mindenütt vér
bárhol érintelek
egyikünk se tudja
melyikünk vére
most magamhoz húzlak
lassan tisztogatlak
közben dúdolgatok
vízbe mártom kezem
simogatón mosdatlak tetőtől talpig
meg-megállva a hajlatoknál
a lepergő cseppek
halványvörösre festik a lepedőt
most már látom sebhelyeid
végigcsókolom őket
egyenként
addig szorítom számat
testedhez
míg el nem tűnnek
karomba vonlak ringatlak
nem baj ha karjaiddal kalimpálsz
öklöd véletlen megüti hasam
füledbe suttogom
minden
minden rendben
minden rendben van
végre eszedbe jut
nem haldokolsz
csak szomjazol
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-06-21 11:51:29
Utolsó módosítás ideje: 2012-06-21 11:51:29