Zsándarc
Giordano Bruno, vagy Jeanne D'Arc
egyre megy.
Tüzönkülönc az egyik,
a másik egy híján húsz.
Mi vitt oda, mi vitt közéjük?
(hisz nem járt ott a busz)
Már hírük-hamva se volt,
csak hűlt,múlt,holt folt.
Leonardo
találmányai hasztalan
tanyáznak az asztalon.
Megkezdődött a visszaszámlálás.
A múlt, mi lángra gyúlt, lök előre,
s jelent kezel.
Nem tudod mi vár még rád,
de sejtheted.
Nem maradhat a por s hamu,
örökké rejteked.
Ne rimánkodj, ne kapaszkodj,
arcodról vedd le a maszkot!
A csodatematika matematikája hatott.
A végső egyet, mi reád vár, megláthatod.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-06-03 23:53:52
Utolsó módosítás ideje: 2012-06-03 23:53:52