Cérna
egy olyan kis cérna.
mindenki ráaggatja amit akar,
aztán görbül, hajlik a súly alatt
feszül-feszül és pakolnak rá.
aztán már senki nem is látja
a kis cérnát, csak amit ráakasztott
aztán tovább görbül és hajlik,
és saját szennyeseikhez beszélnek az emberek
és azzal kiabálnak, és azt vetik meg
és azt szidják, és azt gúnyolják és bírálják
aztán még rápakolnak, hátha szebb lesz az összkép
aztán minden kezdődik előrül, és görbül és hajlik
és egyre mélyebbre és mélyebbre.
aztán görbül, hajlik görbül,
pattan egyet és nem marad,
csak a súlytalan zuhanás.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-05-15 22:13:35
Utolsó módosítás ideje: 2012-05-15 22:13:35