Családi anziksz
Az életjel:
jöhet egy palackból, vagy sms-ben,
vadvízi evezésben sikoly,
szeretkezésben sóhaj,
- tapintatlan férj esetében zsarolással elért mentegetőzés. -
Vártam egy szóra, vagy néhány félrenyomott
karakterre,
valahogy így: „mindn rend_ben scak fáradt va’gyok, majd hívlak”
de sem tévesen, sem pontosan nem érkezett meszidzs.
Azóta úgy vagyok itt, mint aki a vasúti pályaudvaron…
de késik a csatlakozás. (lásd Csornánál, s a felpucolt tyúk meg tönkremegy)
6 évesen a fejemhez vágta, hogy nem vagyok vele türelmes,
hogyan lehetnék?
Az anyja életjelére várok.
A nagyobb vágott egy kapásgólt, aztán hazafelé az edzésről elesett a biciklivel,
rákiabáltam.
Amikor csak hárman,
Akkor szivacson a földön
Későig tévézés
Fogmosás alig, na jó azért fürdés
Kétnaponta
Étel, ami a kezünkbe ugrik, öltözködés ugyancsak
Amikor újra négyen:
Filozófiai rendszerben értelmezhető csak a létezésünk.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-05-03 09:24:55
Utolsó módosítás ideje: 2012-05-03 09:24:55