Átivódás
Az író még életében kísértetté vált.
Ahogy szaporodtak a leírt sorok,
egyre áttetszőbb lett.
Körvonalai feloldódtak,
végül teljesen eltűnt.
A járókelők nekiszaladnak az utcán,
nem kérik jegyét a buszon.
Mindenki elfelejti,
csak a család hiányolja.
Médiumot hívnak, aki utasítja az írót,
hogy emelje meg az asztalt,
koppantson, ha a szobában tartózkodik.
De a szobában minden mozdulatlan és csöndes.
Néha ugyan leesik egy-egy toll a földre,
vagy fellapozza magát egy kinn felejtett könyv,
de ez persze lehet a szél játéka is.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-04-24 16:17:18
Utolsó módosítás ideje: 2012-04-25 12:32:46