Letört nádszálon ma-
dár. Tollán fakó min-
ta. Most megmoz-
dul, mintha vízen jár-
na. Csőre égnek áll,
pedig in-
kább in-
na.
Napfény fakó arco-
mon. Babrál a ránco-
kon. Az idő megáll.
(Köz-(tes)-hely.)
(Csordultig töltött kehely.)
Egy pillanatra el-
hiszem, hogy le-
het, ta-
lán.–