Egyszer talán
Egyszer talán ismét szeretni foglak,
ad még a sors hozzá elég erőt,
fázós kezem szorítom homlokodnak,
meghalok minden áldott délelőtt.
Az ingedet majd én gombolhatom meg,
és csókjaimmal hintem melledet,
úgy is tudod, hogy akkor is szeretlek,
ha évek óta nem öleltelek.
Így térek vissza hozzád majd a nyáron,
felidézni a régmúlt ifjúságom,
hogy titokban sem lehettél enyém,
mégsem kívánok bűnbocsánatot, ha
agyon szorítlak görcsös-álmodozva,
s beléd hasít egy újabb költemény
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-03-03 09:47:35
Utolsó módosítás ideje: 2012-03-03 09:47:35