Rulett
a fiú minden este belenéz alvó szerelme mellkasába,
apró rulettkereket lát a szív helyén.
tegyék meg tétjeiket
dörren egy hang, a fiú pedig úgy dönt,
kockáztat,
és megteszi,
minden este megteszi ugyanazt a számot.
a rulettkerék pörög,
a számok hosszú fehér csíkba olvadnak,
a fekete és a piros egyetlen színné.
amikor megáll a golyó a megtett számon,
a fiú mélyet sóhajt,
és hozzábújik alvó kedveséhez.
gondolatai már a holnap estén járnak,
és azon,
hogy vajon érvényes lesz-e még holnap is
a szerencseszáma.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-02-27 08:14:36
Utolsó módosítás ideje: 2012-02-27 08:14:36