hajítófa Sámán dob
Remeg a parázs, látható
borostyán szín repkény szalad szerte az íriszen
Pereg a varázs, átható
retinabogarán elbocsájtó szépet az Úr üzen
Mély vízen lebeg a lábam
lobban a nyom amibe lépek
Virtuális számmal kifejezhetővé váltam
Múltam s jövendőm képek
Hósapkám sápadt, halálra váltan
fóka fekszik hátamra a jégen
Puttonyom globális, Godot-ra vártam
Eszkimók tüntetnek - Tibetért - egy kalkuttai téren
Lót fut az égen a sok üstökös
Vágta már arcomba kesztyű, hogy: Üss, tökös !
Kacag az űr, kacagányát Tyukodi pajtás lehányta
Madonna tárja kamasz kebleit a Kabbalák tanára
Némely szembejövő üdvözül, imát hoz
Világvallások közül jó néhány kiátkoz
Döccen a bölcs, dadog az út alatta
Költőre ront a muszka, dzsidáját kengyelbe akasztva
Világos lett az ingem, miután a fővadász lelőtt
Mindenek előtt a sötétség volt itt előbb
Dobog a bőr
Vastüdőm falára festem a testem
Ördögöt, hetérát
meg az összes idegen istent mit kerestem
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-02-25 17:42:31
Utolsó módosítás ideje: 2012-02-25 17:42:31