Plagizált krokodilkönnyek
Kettőt kaphat fele árban,
térjen be a mi csárdánkba!
Akciós lúd, meszelt gége.
Kakastaréj szűzi vízben.
Rántott leves kipecézve.
Kecskeszakáll roston sülve.
Napos csibe díszmentében.
Ökör szarva rántott grízben.
Libatojás megpörkölve.
Marabuláb rizscipőben.
Gólyagerinc békaszemben.
Disznó farka muroklében.
Párolt csontok bő ecetben.
Halászbotok ráncba szedve.
Mákos gúnya kis ködmönben.
Fagyi torta kemencében.
Epekövek nullás lisztben.
Krokodilkönny nyársra tűzve.
Egy rész konyak, többé csontlé.
Mindenünk a kedves vendég!
U. i:
Belakhatod a gyomrodat,
receptre majd gyógyítanak.
Megjegyzés:
Torkos csütörtök tök(ős) módra, híg lére engesztelt menüsorozata.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-02-23 11:52:17
Utolsó módosítás ideje: 2012-02-23 11:52:17