Ha te vagy..
Ha Te vagy a Fény,és én az Árnyék,
Most nézz felém,de kicsit várj még,
hogy megszokjam a földi Léted
és megszokja a szemem is a fényed...
Ha Te vagy a Nappal,és én az Este,
Hozzád megyek most, utam keresve
Szürke házfalak között,hova az éjszaka költözött
Mutasd merre vagy,csillogó ködön fényjelet festve...
Ha szemedben látom a tengert,
S lelkemben hullámokat versz,
Búmat elűzve úszom e hullámok hátán
S,ha partot érek tudom,Te vársz rám
Egymásra találunk szerelmünk álmán,
Valóság lettél,nem léha ábránd...
Ha hangoddal szökik a dallam fülembe,
S lágyan szól,halkan,Téged üzenve,
Szerelmed hívó szólamát dalolja
Az esti szél viszi a választ suttogva
Belejajdul a lélek zsongva-zsibongva....
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-02-22 17:13:47
Utolsó módosítás ideje: 2012-02-22 17:13:47