Terápia
Túl határaidnak emberszélén -
közelebb mindenhez rajtad kívül,
egész amerre figyelmed lökne,
ahonnét a segítséget várnád –
bucskázz át fejeden mint mesében,
fordulj ki, fordulj ki – minden tudás
kifordulás és visszafordulás.
Barátom én és nem én, megsegíts,
előtted megyek, mert bízom benned,
rám nem támadnál - fontosak vagyunk.
Megismerés van – merészség bontva
rád és rám, közös adomány; vale.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-01-24 23:04:46
Utolsó módosítás ideje: 2012-01-24 23:04:46