Halloween
Árnyak, árnyak kötélen járnak
rémek, rémek lepnek vidéket
sötét madár éjfélen röppen
mécses világlik az úritökben
csontváz, csontváz a porban úszik
almás kígyó sziszegve csúszik
zombi rángva botlik az úton
szellem mászik magasba rúdon.
Hejj, ma minden halott megéled
mégis szép ez a földi élet
dobban a lét halálos tánca
élőket fűz az idő nyársra.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-01-12 14:30:45
Utolsó módosítás ideje: 2012-01-12 14:30:45