Prolivers
Utálom aki lezser
és minden nőnek bever
utálom aki látja a lényeget
nem hord a homlokán bélyeget
kívánom hogy a tökéletes sasszé
egyszer botoljon meg passzé
kívánom hogy a Nikonból
az elem olykor kifogyjon
utálom mikor egy ember
arcán tündöklik a reggel
amikor az látnivaló
hogy ő milyen kurvára jó
fitnesz guruk gurgulák
őket nem eszi a rák
rühellem mikor a szépség
felől semmi kétség
jönnek az ügyesek és a gyorsak
méltán övék e korszak
aki fontos és igényes
autójára baszott kényes
kiöntik a karamellet
lenyalják a csupasz mellet
megkóstolnak akármics'át
nekem hagynak lófaszt picsát
Üres lakom seperem
árva faszom tekerem
diderget ha kikerget
a merengő meleg nő
érzem de tojok rá
ahogy lassan tönkremegy
a porckorongom
na végül is nem hiába
szög a zsákját megtalálja
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-01-09 09:10:59
Utolsó módosítás ideje: 2012-01-09 09:10:59