Szobor projekt
Naiv szerzőpáros ad-hacc jellegű,surranó posztamensre állított
műtárgya,szinte fillérekért, az ország egész területén be van állítva.
Az élmény egyedi, a csodálkozás kölcsönös,a túlélés megoldható.
Összetevői:
A KGST-ből visszamaradt biomassza,tarhonya,krumplicukor,spenót,
lebbencsleves,bimbi,ródli,iskolapad,műanyag ólomkatonák,szentimentális
papírrepülők,zsirozni,snapszerozni,makaózni,Walt Disney,
import bálásruhák,apai pofonok,a gerincét alkotó kréta és grafittörmelék
,monopol radír,focilabda,legális és illegális kielégülések,
könyvek,lemezek,szórólapok,kiadványok,beadványok,a női nem,
be nem tartott ígéretek,hazugságok,és az elhamarkodott kézmosásokból
visszamaradt kosz.Az első igazi éhező-könnyező plasztika,
alkalim-lomhoz tetszés szerint átszínezhető kivtelben.Firkái,mosolya
letörölhető. Mozog,utasításokat is végrehajt,beszél,de nem
gondolkodik,-azért szobor.Konokon monoton igénytelen.
A műgyüjtők figyelmébe: e mű, a világörökség része!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-01-02 19:00:49
Utolsó módosítás ideje: 2012-01-02 19:00:49