Végtelen
most minden végtelen
ülünk egy fán valahol
csak mi ketten
a rigó is nekünk dalol
mézédes álmot sző az éjjel
csillagot álmodtunk perzselő fénnyel
tündököl és vágtat
ilyet más sosem láthat
türkiz éjjelen ringtunk a vízen
hajónk a csillag vitt át mindenen
varázs álmot láttunk éberen
vörösen virradt meg a reggel
vörös szellő mellettünk suhant el
csillogó ködfátyolban ott ültünk fenn
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-12-28 17:48:18
Utolsó módosítás ideje: 2011-12-28 17:48:18