Riposzt villanella
Az adrenalin szint az megszabott
Ha szomjat oltó forrásvíz a stressz
Könnyen kipattan egy pompás riposzt
Erőszakos, sokkoló, furcsa ghost
- Kitérni előle nem lehet -
Elég ha megszólal, máris megoszt
Már egy szóval is problémát okoz
Kova szikrát, villant szellemet
Ellenállhatatlan minden riposzt
Mikor boldog-boldogtalant kioszt
Még a betonfal is megreped
Bár mindig összekötne, mégis megoszt
Forró késsel lágyuló viaszt
Éles késsel rágós bifszteket
Csevejt így metsz el elmés riposzt
Csak a romokon őrködhet a poszt
A megbántott fél nehezen feled
Gondolja összekötne, mégis megoszt
Ragadozó madárfészket kifoszt
Pusztító szándékáról nem tehet
Villámként csap le egy gyors riposzt
Az ember nem cserélhet jellemet
Nem májusi eső a fergeteg
Egyéniségünk része a riposzt
Az ember összekötne, mégis megoszt
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-12-04 21:01:46
Utolsó módosítás ideje: 2011-12-04 21:01:46