Rajzolat
szőke kislányt akartál, mondtad.
a nők lapjából kopíroztam.
a konyhaasztalon kivágtam,
befestettem. körmöm is sárgára.
„inkább rajzolj, ott a feri csokra!”
nem tudtad meg, hogy azután másnap
két ártatlan szirmot szétrágtam,
nyállal csíkot húztam arcomra.
kis papírszívét meg kidobtam.
este hallgathattam a szobámban.
„megint a kislányod.”, kiáltotta.
betömtem a kulcslyukat rágóval.
elaludt ajtó alatt a lámpa.
sikítottál, a paplan is: „gyáva!.”
magad rám könnyen rajzoltad így.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-12-03 19:58:23
Utolsó módosítás ideje: 2011-12-03 20:08:07