Miért vérzek?
Miért vérzek?
Ott lappang tudattalan
A gomolygó öntudatlan
Örvénylő önmagamban
Kiszakadt már a darab rég
Múltak a hónapok
De a helye még mindig ég
Elfogytak a jó lapok
Napok
Útra hív a zord vidék
Hogy miért? Nem tudom
De úgy okoskodom, ha megtudom
Talán meg és el
Fojthatom
Miért vérzek?
Nincs összhang
Agy és lélek
Ti egymás mellet eléltek
Nem váltotok szót
Se sűrűn se ritkán
Inkább félrekeféltek
De mind hárman itt ülünk
Fekália van a kalitkán
Ketrec a levegő
Mit kiliheg a sok kéjes ólomnő
A fák illata
Szesz és szex szag összenyom
Szárnya szegett szerencsétlen
Fogoly
Miért vérzek?
Vértől dagadó erek cionista módra
Igyekeznek lelket helyre verni
Miért én vérzek mikor
Félre ti keféltek?
Feküdnétek össze egyszer
De húsz év alatt
Ilyet még nem éltem
Ha megtudnám a titkát miként lehet
E kettőt összeboronálni
Írmagját is
Kiirtanám
Emléknek… emlékül… elmék… elmékül… elmélyül… elhűl
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-11-16 22:55:53
Utolsó módosítás ideje: 2011-11-16 22:55:53