Mama otthon
mama otthon van
mama főz mosogat
mama vár ránk
a radiátor mellett ücsörög
felgombolyítja a csendet
mama sálat köt
néha kesztyűt pulóvert
mama papára gondol
már egy hete csak
papa alszik
mama az ablakhoz lép
mama fél
szemében tükröződik
a járdaszegély
mama tányért rak elénk
túl sokat merít
mama nem eszik velünk
mint aki bemagolt valamit
mama az életéről mesél
mamának kisujjában az egész
mama tévét néz
mama elalszik
rodrigóról álmodik
angelináról
mama a pampán lovagol
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.