Hüpnosz
Amíg úgy érzem – vagy, én is vagyok addig –
akár még közünk is lehetne egymáshoz –
hazudnom ne kelljen, vagy szemedbe nézni;
írni fogok inkább – annál igazabb nincs;
csupa formaprobléma leszel, kedvesem,
elbíbelődöm rajtad – akár egy álmon;
ha akarod – szólsz, de semmi beszédkényszer,
míg végigjárom részleteiben éned;
magunkról többet – általunk tudunk csupán;
na jó, már szemembe nézhetsz, közel kerülsz,
jajj, vigyázz: ne tovább, mert észre nem veszlek,
s ha ébredésem órája nem vagy, minek
láttalak – markollak – elveszel az éjben.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-10-31 23:38:44
Utolsó módosítás ideje: 2011-10-31 23:38:44