helyszűke (jav.2)
Az univerzum ideje lassul és végül
az egész egy állóképbe merevedik.
A profán rész jut neked, helyhez
kötötten, hatvanöt év, jó esetben.
Közben annyi mindenre kell figyelni:
visszavinni anyádnak a csatos üveget,
hétfőn esedékesek a számlák,
elfogyott a cukor, a pelenka,
mosdókenőcs is kell. Éjjel az erkély
kopottas priccsén hanyatt dőlsz:
a csillagokkal nem ér fel semmi sem,
a világ átfér egy tű fokán.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-10-04 22:05:05
Utolsó módosítás ideje: 2011-10-04 22:05:05