Nem szabad megállni
És akkor mindennek, mindennek vége
lesz, és nem kaphat semmit cserébe,
csak zúdul a levél alá a fáról,
elszabadul az édesanyától.
De minek már annak bármilyen jóság,
akire rászakad a valóság,
irdatlan terhével összelapítja,
megsemmisíti, halni tanítja,
és akkor jön rá, hogy ennyi az élet,
két kézzel kapaszkodik beléje,
szívét elönti, mérgez a béke,
mit magába szívott gyógyulás végett.
A gördülő kőre nem tapad moha,
nem lenne szabad megállni soha.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-10-02 02:05:15
Utolsó módosítás ideje: 2011-10-02 02:05:15