[A MÁSIK]
a másik minden nap vele volt. ha
utazott, szó nélkül követte. szó
nélkül, nagykabátban.
szaloncukrok lógtak
a fákon, karácsony
volt, amikor
először
találkoztak. a másik
feltartóztathatatlan volt.
a másik zavarba hozta, eltakarta szemét.
úgy akart nevetni, ahogy az a másik.
mondta, nem megy oda, ahol az
a másik van. feleslegesnek
érezte magát a másik
mellett. nem tudott
sírni, nem tudott
beszélni, ha
együtt voltak. a másik
gyümölcsöt adott valakinek,
akinek ő akart gyümölcsöt adni.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-09-23 20:46:50
Utolsó módosítás ideje: 2011-09-23 21:48:39