Zsír (csóró ebéd)
Zsír (csóró ebéd)
Egy hete eszem zsíros kenyeret anyám!
De nem eszek több zsírt, de nem ám!
Próbáltam cukrozni, sózni
Rákarcolni, mosolyogva falni.
De nem megy. Nem csúszik le torkomon
A piszkos fehér, ikrás avas zsír!
Most nem értem, hogy miért sír?
Csinálj anyám rántott levest,
Tudod, azt a kicsik és én megeszem.
A zsíron pirult paprika illatát szeretem
S annyira az nem zavar, ha zsíros a levesem.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-09-22 21:50:06
Utolsó módosítás ideje: 2011-09-22 21:50:06