Hú
Most egy darabig nem foglak hívni.
Majd ha erős és stabil leszek, megkereslek.
De először túl kell éljem, megszakadt a világ bennem.
Kérdezted, jól vagy, míg kivittél az állomásra.
Jól, mondtam . Csak szerettelek volna.
Az árnyékom volt ott akkor. Szatyorral szállt ki,
meleg ruha volt benne, sokáig gondolkodtam, vigyem –e,
de meg vagyok fázva, és hideg lesz este.
Nagyon nehéz elengednem, de tudom, tehetetlen vagyok, tehetetlen.
Muszáj. Végül azért megkérdeztem: ha gazdag lennék,
élhetnénk boldogan? Azt felelted, persze.
A búcsú puszid soha sem felejtem.
Vártak a vonatok, mennem kellett.
Még nem dolgoztam fel,
de fog sikerülni.
Mikor nem fog ez nekem fájni,
azt kérdeztem magamtól a buszon.
Közben a drága autók leelőztek.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-09-17 19:01:25
Utolsó módosítás ideje: 2011-09-17 19:01:25