jelek között
hullámaink térben szétszórt partokhoz csapódnak
ámulva nézem szilaj táncukat
kezeink közt világok sarjadnak
a végtelen változó felvillanásai
játszani hívlak látszani hívlak
jelöljük meg egymást
az idő áramlik körülöttünk
szinte elsodor
mozdulataink tartanak meg
ahogy elsuhansz mellettem
a pillanat szövetén
ismeretlen szabadság sejlik át
nem moccanok
éberen figyellek
hallom
indulunk most indulunk
valóra válni
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-09-14 10:43:49
Utolsó módosítás ideje: 2011-09-14 10:43:49