kognitív vers
És fölkel a Nap helyett
Amit a Napról tudsz;
Reggeli rutin, ami fölkel,
Te még maradnál álom-bizonytalan;
Az álomról úgy tudod –
És odakinn már, amit asszonyodról tudsz:
Kelti reggelivel a gyermekeket,
Kiket azoknak tudsz –
És napközben minden úgy zajlik,
Ahogy csak lehet;
Ha képzelnéd, másképp se várnád,
De így nem is akarod tán, csak így tudod.
Részeiben pontos, semmiképp se másként –
De miért akkor az a szelíd vibrálás,
Ami az egész felől értendő,
És nem is a sírás, ami felől egész.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-09-07 23:13:52
Utolsó módosítás ideje: 2011-09-07 23:13:52