póráz
ha a tükörbe nézek
egy farkast látok
úgy bántak vele ahogy kutyákkal szokás
tekintetét régi titkok
egyik gazdája pórázzal verte néha
máskor odacsapott az újsággal
ha úgy hozta kedve
az is lehet véletlen esett meg
hogy belérúgott
Te most az ajtó előtt állsz pórázzal kezedben
csak sétálni vinnél
én a sarokban szűkölök
várom hátha rájössz
egyszerűbb az ajtót kinyitni
ne nézz vissza rám
ha elindulsz szaladok majd melletted veled
kicsalogathatsz a fák közé
máskülönben nem mozdulok tapodtat sem
vigyél magaddal labdát harapnivalót
barátkozzunk odakint
szereposztás nélkül
névtelen pajtások tudod
birkózhatnánk is erőnket próbálgatva
nem számít a fajtám tiszta-e
csak játsszunk mintha
elhinnénk a világ
veszettség elleni oltás
póráz nélkül is
biztonságos univerzum
bárkinek
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-09-07 00:13:36
Utolsó módosítás ideje: 2011-10-20 16:41:44