ima keddre
ne hagyj engem tudni igazságaidról.
lennék még bolondod, kecsegtess magaddal.
értsem, ha figyelsz, miért is kell szorongnom,
hadd tegyelek jóvá napi tébolyommal.
Uram, vezess félre csókkal, gyerekszájjal.
fontoljál meg néha, maradj legfőbb gondom.
szólj keresztbe rajtam, hogyha versed mondom,
olvass álmaimban. vágyaimból rázz fel.
virágozz ki bennem, újabb fájdalommal,
gyümölcsösöd lennék, verhetsz jéggel, bottal.
lobogjon be hozzád nyaram esőszaga,
mutasd meg, hogy merre, hogy maradjak otthon.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-09-05 10:03:55
Utolsó módosítás ideje: 2011-09-05 10:03:55