LEMONDANI RÓLAD ?
Lemondani rólad olyan nehéz,
mikor a szép kék szemed megigéz,
lemondani rólad nem tudok,
lemondani rólad nem akarok.
Lemondásból álljon mindíg életem ?
lemondásról szóljon mindíg énekem ?
szeretnem már soha többé nem szabad ?
félnem kelljen hogy az idő elszalad ?
Szép az élet ha van vele szerelem,
szerelem nélkül nem élet az életem,
viszonzatlan szerelem jut énnekem,
kegyetlenül bánt el a sors énvelem.
Nélküled már élni többé nem tudok,
szerelmed nélkül tovább nem is akarok.
lemondani rólad olyan nehéz,
a kék szemed örökre megigéz.
Zirc, 1981. 08. 29.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.